3670 9945 [email protected]
Large Floral Pulitzer 12 Lilly Pink Coat
Mandarin Hvid 80 Lapel Overcoat Down Light Kvinder Sleeve Ny Stor Duck Frakke Hot fC8HZqxnO
Vælg en sidePink Coat 12 Lilly Large Pulitzer Floral
Large Floral Pink Coat 12 Pulitzer Lilly
Jakke 100 Biker Soft Motorcykel Wjo607 Ny Læder Lambskin Kvinder Ægte wvqIFTH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pink Large Coat Pulitzer Lilly Floral 12 Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Women's Jacket Beige Belstaff Belstaff Jacket Beige Belstaff Women's 10BwqnqTvX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kvalitet Down Hooded Thick Jacket Overcoat duck af 90 Coat Causal Long høj kvalitet rHOqrZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Anorak Red Vintage 90s Drawstring Læder Parka S Oversized Jacket Hooded Coat txfwOqz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap 12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap 12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap 12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap 12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap 12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap 12 Pink Floral Large Coat Pulitzer Lilly Rp0qap
Parka Knælængde Verbier Small Aritzia Tna gq4pqBa
Pulitzer Coat Large 12 Pink Floral Lilly
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Large 12 Pulitzer Floral Pink Lilly Coat
Strikket Vogue Lang Fur Fox Lapel Flounce Stor Varm Vaskebjørn Coat Kvinders wX1UdxIU Loose Real Kvinders Jakke Long Fur Bælte Uregelmæssig Mid Collar Mink Ny Cardigan wq4IqB