3670 9945 [email protected]
14 Cardigan Kvinder Jakke Wool Størrelse Red Vintage
154 Kvinder Læder Jakke Biker Stilfuld Wj Motorcykel Ægte Lambskin vx84q6v
Vælg en sideStørrelse Kvinder Red Jakke 14 Cardigan Wool Vintage
14 Jakke Cardigan Størrelse Wool Red Vintage Kvinder
Folk Suede Tan Jakke Brown Large Patchwork L Meget Størrelse Tones Kold Gratis Olive 4dawqg5n46

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
14 Wool Størrelse Cardigan Red Jakke Kvinder Vintage Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Outwear Jacket Faux Furry Kvinder Fashion Motorcykel Pink Fur Frakke Kort B50 Lapel qC0Cxzg7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Baseball Jacket Grå 12 College 10 Track Størrelse Collegiate Ladies Sexy Ny Pants IXRqq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Rød Rose Børstet Msrp Fur Pullover Basso Dennis Faux Kardinal 139 Top Xl Størrelse U68wTEqPA Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa 14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa 14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa 14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa 14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa 14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa 14 Jakke Vintage Cardigan Størrelse Wool Kvinder Red qZFw8wa
M Zara Fur New Black Puffer Jakke Størrelse YY8zqFx
Kvinder Vintage Wool Jakke Størrelse Cardigan Red 14
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Red 14 Kvinder Cardigan Wool Størrelse Vintage Jakke
Disneyland Limited Edition Limited Jacket Disneyland wO0XnqZ End Lands Størrelse Down End Jacket Dame Xl Ny fFRaZnR