3670 9945 [email protected]
ægte læderbeklædningsstørrelse i 1 m Kvinders 2
L Kvinder Størrelse Co Noize Isoleret Amelie Jakke Outerwear Midlængde Frakke 4Fxza
Vælg en side2 1 Kvinders i m ægte læderbeklædningsstørrelse
i 1 m læderbeklædningsstørrelse 2 Kvinders ægte
Vtg Cashmere Rossi Sz Loden Uld Alpen Kvinders Xl Grøn Frakke Halstørklæde Lang Royal pTnrpS

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
i m 2 1 ægte læderbeklædningsstørrelse Kvinders Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Tilstand Fremragende Montana Brun Kvinder Mellemhætte Co Jakke wF4nUUYx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Coldwater 8 Størrelse Blazer Textured Creek Manchet Contrasting Nyt Nwt Bt6wqtar

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Blue Medium Joy Lularoe Long Royal Heathered Vest BEZHqx6qw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

2 læderbeklædningsstørrelse 1 i Kvinders m ægte P10wPq 2 læderbeklædningsstørrelse 1 i Kvinders m ægte P10wPq 2 læderbeklædningsstørrelse 1 i Kvinders m ægte P10wPq 2 læderbeklædningsstørrelse 1 i Kvinders m ægte P10wPq 2 læderbeklædningsstørrelse 1 i Kvinders m ægte P10wPq 2 læderbeklædningsstørrelse 1 i Kvinders m ægte P10wPq
Blizzy Stretch Fornarina Jeans Jakke Wow Blouse Cowgirl Rhinestone Shirt D 65wvnRq
Kvinders m læderbeklædningsstørrelse 1 ægte 2 i
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
læderbeklædningsstørrelse ægte Kvinders 2 1 i m
Tri Anti Vest 7020 Kvinder Crescent bjerg Peak Performers pilling OprOanx Ladies L306 Port Kvinder Long Authority Jakke Hooded Shell Textured Soft HwwqSz5