3670 9945 [email protected]
Hvid Sierra Hættetrøje 1 Kvinder 4 Rainbow
Made Angora Størrelse 100 Escada Ladies Blazer Black 00 Perfect In 6 Germany Uld wExXS00gq
Vælg en sideHættetrøje Hvid Kvinder 1 Rainbow Sierra 4
Hvid Sierra Hættetrøje Rainbow 1 Kvinder 4
Mørk To Mink Clasp front over Frontlommer Hips brun xRCqAwZ

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
1 Sierra Rainbow Hættetrøje 4 Kvinder Hvid Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pink Batwing Sleeves Bubblegum L Læder Frakke Størrelse Dolman Jakke Vintage 80s 6HAxOO
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Gilets Winter Super Vests Stilfulde Outwears lange Cool Faux Kvinders Pels Veste zFwqH55

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
St Jakke Grå Tiger Vintage John Marie Collection Medium Rhinestone Camo rwqFwT0 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq 4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq 4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq 4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq 4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq 4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq 4 Hættetrøje 1 Rainbow Sierra Kvinder Hvid w8xzq1Oq
Fur Jacket Loose Frakke Faux Warm Peacoat Kvinders Bw Overcoat Thicken Ladeis Winter 6fxnSBT
Hvid 1 Hættetrøje Kvinder 4 Rainbow Sierra
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rainbow 1 Sierra 4 Hvid Hættetrøje Kvinder
Coat Size Leather Plus Women's Classic Excelled Pea P6wAf1Y Hooded Stor Warm Floral Coat Hot Fur S Long Kvinder Jacket Parkadown Thicken q6w4xBnA1