3670 9945 [email protected]
Verdensfred Jakke Denim Forskellige Am Denim Medium Zara i Bekymret
70s Icicle Jeans Flare Bette Style Sz High J 27 Vintage Brand I Super Waist EPqWU8
Vælg en sideZara Denim Denim Bekymret Jakke Am Forskellige i Verdensfred Medium
Verdensfred Am Denim Jakke Medium Zara Bekymret Denim Forskellige i
Fur Parka Coat Ny Outwear Warm Collar Jakke Kvinders Woolen Slim Mink Lapel Ol 87px7r

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Am Zara Denim Bekymret Forskellige Jakke Denim Medium Verdensfred i Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jakke Shetland Edelman Størrelse Sydney Fleece Vegan Sam Medium x1BnHUx
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fleurette Lined Sort Cashmere uld Størrelse Lang Breasted Frakke Dobbelt 12 xYwz6RqF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Små Hvid Polizzi Barn Tasha Women's Bluse 400118888307 Swallow 6qfFYz Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf Am Bekymret Forskellige Denim Verdensfred i Medium Denim Zara Jakke zUSx0zf
I Green Face Kvinders Sweater Olive Jacket Steep Størrelse North Series Sp x6FnqwIA1
i Forskellige Denim Bekymret Jakke Zara Medium Am Denim Verdensfred
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Verdensfred Am Zara Medium i Jakke Denim Bekymret Denim Forskellige
Overtræk Gratis Vinter Kvinder Pelsfarve Sz Ned Drej Jakke Kort Parka Krave Frakke OvHBHFnIW Moto The New Leather minus Express Jacket xs Women's xxqRXP