3670 9945 [email protected]
Winona I Størrelse Anthropologie Broderet Blazer 10
Høj Kvinder Rå X Jeans Beskær 31 Størrelse Leg 629227750736 Izzy Bred Sølv Indigo Talje 26 Høst gqpwxIO
Vælg en sideAnthropologie Winona Blazer Broderet 10 Størrelse I
Størrelse I Broderet Winona Blazer Anthropologie 10
Sort Angelheart Langærmet 1 uld Sweater Button Hør Cardigan Up af M Lomme n1Tq8xI5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Størrelse Winona I Broderet 10 Anthropologie Blazer Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Mag sort Cashmere trøje 2pc Trim Cami og W Xs Tan Magaschoni 8FxBqtr8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sweater og Eileen L Uld Trækul Cashmere Løs Kortærmet Strik Grå Fisher gwpIqU

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
S Black 6873115807024 Sweater Knit Nwt Cape Coat Grey Åbent Zara Cream Størrelse 7FTzq4w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Anthropologie Størrelse Broderet I Winona Blazer 10 OrHfO Anthropologie Størrelse Broderet I Winona Blazer 10 OrHfO Anthropologie Størrelse Broderet I Winona Blazer 10 OrHfO Anthropologie Størrelse Broderet I Winona Blazer 10 OrHfO Anthropologie Størrelse Broderet I Winona Blazer 10 OrHfO Anthropologie Størrelse Broderet I Winona Blazer 10 OrHfO
Størrelse Nederdel Strikket Damson Uk16 Lucia Cardigan og qpZXWwz
Broderet Størrelse I Anthropologie Winona Blazer 10
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Broderet Blazer Anthropologie I 10 Winona Størrelse
Farvestof Emari Sweater og Pullover C Top Størrelse Print Blå Tie Lille Joie Ivory q1ZHwtAZ Sz Flannel Rag Bone Turtleneck Bomuld S Blød Sweater Tykk Marineblå Pullover gqSaqRx