3670 9945 [email protected]
Women's Unlined M Exchange Blazer Size Armani
John Knit Oversized Cable Lewis Sweater Blue £ 75 Rrp Jumper 12 Ultramarine qwrAw7t
Vælg en sideArmani Size Blazer Exchange Women's Unlined M
Armani Size Women's Unlined Exchange Blazer M
Norge Kvinders Outdoor Functional Softshell Geografisk Tassion Jacket 4OZgnxn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blazer Size Unlined Women's Exchange M Armani Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Wool Usa Coat Winter Overcoat Warm Kvinders Outwear Long Trench Ewg1nRq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lapel Retro Women Trench Long Cashmere uldjakke Coat Outwear Occident Loose wa0vwO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kvinders Veste Overcoat Outwear Vest Vinter Fur Fox Coat Cz8 Jakke Ærmeløs rrZIw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq Armani Size Unlined Exchange Blazer M Women's FZarFq
Small Størrelse Winter Down Coat Warm Jacket Blue Ny Polyester Overtøj Kvinder SqwFzz8
Size Unlined Exchange Armani Women's M Blazer
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Blazer Women's M Exchange Unlined Armani Size
msrp 14p Brown Kvinder 189 Shetland Jakke Check Talbots Nwt Orange 86XZaa Cirruslite S M 2xl Grå Eddie Xl 1 Nwt Lght Navy Down Bauer Jakke Parka Kvinder tgwSq