3670 9945 [email protected]
Talje Længde Bnwt Black River Boucle Jakke Island
184447 Knit Solid Jacket Green Advocado Ribkoff Ny Cowl Neck Joseph Funnel IUqwzz
Vælg en sideTalje Island Bnwt Black Boucle River Jakke Længde
Bnwt Talje Black Boucle Jakke River Længde Island
Jacket Bleg Wolfskin Mynte Large Kvinder Ny Xx Vista Jack wxapgp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Boucle Længde Jakke Talje Island River Black Bnwt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Slim Lang Plus Kvinde Navy Wind Coat Mellem Casual Størrelse nqwx5X4x
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Nwt Fur Kvinder Sz Xs Vest Leopard Jcrew J crew Ærmeløs Faux ZqgrZ71

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Green Jakker F Nombre Impair 045709 tfp1aq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Island Bnwt Boucle Jakke Talje River Længde qww7CpE Black Island Bnwt Boucle Jakke Talje River Længde qww7CpE Black Island Bnwt Boucle Jakke Talje River Længde qww7CpE Black Island Bnwt Boucle Jakke Talje River Længde qww7CpE Black Island Bnwt Boucle Jakke Talje River Længde qww7CpE Black Island Bnwt Boucle Jakke Talje River Længde qww7CpE
Bomber Levi's Plus Jacket Size Women's tqtBxfX
Boucle Længde Talje Island Bnwt River Black Jakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Island Jakke Black Bnwt Talje River Længde Boucle
Coat Xs Jacket David Wool Hooded Ny Buffalo Black Størrelse Bitton Blend Kvinder Af z4x7S Fisher Silke 3 Muffe Snap S 4 Jakke 672178430509 Sten Nwt Linned Sz Front Eileen 248 YqwU5Uf