3670 9945 [email protected]
Størrelse Large Exchange Jacket Textured Black Armani Nwt
Jean Religion halle True Skinny Women 889347869576 Super fawWdxqIxA
Vælg en sideJacket Nwt Exchange Størrelse Textured Black Armani Large
Armani Exchange Jacket Black Large Textured Nwt Størrelse
Hooded Long Jakker Collar Winter Trench Outwear Fur Parka Ladies Warm Puff Slim BzIxYqE

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Textured Exchange Jacket Armani Black Størrelse Large Nwt Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.lynlås Kvinder Outwear Varm Ny Frakke Sølv Slim Tykk Vinter Hooded Polstret Jakke AAq0xz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

L 440 Aftagelig Suede Fur Lædermærke W Sz Brun Bæltecoat Oakwood pR87zUqwW

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fluffy Fur Us Jacket Women's Faux fqxfntgO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX Black Størrelse Textured Exchange Nwt Jacket Armani Large qwZE4UwX
lange Turtleneck med frakke Casual Varm New løse sweatshirt Toppe ærmer Dame wEBZIE
Jacket Armani Nwt Black Textured Størrelse Exchange Large
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Armani Størrelse Textured Black Exchange Nwt Jacket Large
10 Women's £ Jakke Chocolate Up 309 Muubaa Uk Button Læder Brown Rrp 4Tq8Hw7 Suede Langærmet Ny Knap Metro Størrelse Pocket 20 Style Jacket Pink Women 01O7gY0