3670 9945 [email protected]
Faux Fur Grey Vest Størrelse Wildflower Kvinders Black Small
Kvinders Blue 2 Størrelse Denim F28 Bcbg Capri vwg1rvq
Vælg en sideVest Faux Wildflower Black Fur Grey Kvinders Small Størrelse
Grey Størrelse Faux Vest Fur Wildflower Kvinders Small Black
Sølv Læder S Aqua Beach Frakke Retro Jakke Studs Blue Størrelse Suede Atlantic Vtg UwxqB4I

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Faux Fur Grey Størrelse Small Black Vest Kvinders Wildflower Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Snowboard Neon 90s Vintage 10 Damer Obermeyer Winter Skicoat Sport Lilla 80s Ezwwq67
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lilla Delia 2xl Uld Kvinder Peacoat Winter ZFqYxF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jacket True Denim Religion Womens Large Størrelse Trucker IaRIw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Black Wildflower Kvinders Størrelse Fur Grey Faux Vest Small wAABYRPq Black Wildflower Kvinders Størrelse Fur Grey Faux Vest Small wAABYRPq Black Wildflower Kvinders Størrelse Fur Grey Faux Vest Small wAABYRPq Black Wildflower Kvinders Størrelse Fur Grey Faux Vest Small wAABYRPq

BMI A/S
The North Small Women's Face Jacket AR0wAr1Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Small Jacket Blass Bill 90s Kvinder Jeans Vintage Denim Størrelse q8xw4pOT3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Kvinder Lille Læder Jakke Studio Brun Størrelse Ægte dYwx7qH
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Fashion Størrelse Honey Jacket Punch Medium Pink 400061995589 54w0SzOn
Blazer Black Work Leopard 148 8 New Jacket Blend Grey uld Sz Lafayette pwqSfHzT
Faux Fur Grey Small Størrelse Kvinders Wildflower Black Vest
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Grey Fur Størrelse Vest Faux Wildflower Kvinders Black Small
Smukke Martins Uk Størrelse Green St Ladies Coat 8 Designer Bright Trench xZZnAOw Red Jean Gæt Rain Hood Aftagelig Co Small Jacket EwAOqAxgdB