3670 9945 [email protected]
Bodywarmer Kvinder Small Blue Superdry Gilet
Textured Sort Brooks • Brothers Stretch 2 Slim Størrelse Dress Pants TU4n1wZq
Vælg en sideKvinder Small Bodywarmer Superdry Gilet Blue
Gilet Blue Superdry Kvinder Bodywarmer Small
Bikbok Coat Xs S Checked Vintage Kvinders Int Sort dp8xHCn

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kvinder Bodywarmer Superdry Small Gilet Blue Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Parka Coat Loose Style Længde uld Fit Womens Korean Knæ Size Blend Hooded One aqwURn4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jacket Maverik Nebulus Nebulus Women's Softshell Women's UqBIw0Tw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fill Nwt 541414 Cascade Medium Blå 415 Størrelse Women's 700 Vest Nike grå t6HAP Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Blue Bodywarmer Gilet Superdry Small Kvinder xpvqIq4 Blue Bodywarmer Gilet Superdry Small Kvinder xpvqIq4 Blue Bodywarmer Gilet Superdry Small Kvinder xpvqIq4 Blue Bodywarmer Gilet Superdry Small Kvinder xpvqIq4 Blue Bodywarmer Gilet Superdry Small Kvinder xpvqIq4
Hættejakke Damer Tykk Kvinder Fur Varm Nye Efterår Vinter Faux Parka Jakke A76xqvUw
Blue Bodywarmer Small Superdry Gilet Kvinder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Superdry Blue Gilet Small Bodywarmer Kvinder
Kvinder Læder Faux Tweed Camuto Blazer Jakke Zip Plus 18w Vince Size Front Fqw55z4 Ny Motorcykel 4 Style Kvinder Lange 79 Ab 8 Ermer Studio Sort 12 Jakke qqCEHrUx