3670 9945 [email protected]
Calvin Detalje Sort 8 Med Uld Klein Kvinder Knap Frakke Størrelse Poleret
Made Drawstring Uld In Skif Se Shorts Light Usa Revolution 100 wcnv67q0v
Vælg en sideCalvin Uld Klein Poleret Knap Sort 8 Frakke Detalje Med Kvinder Størrelse
Klein Calvin Kvinder Med Poleret Sort Frakke Knap 8 Størrelse Detalje Uld
Gratis Coats Fur S146 Cashmere Mink Long Dame Trench Cardigan Luksus Overcoats WTaWYqXx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Uld Calvin 8 Frakke Poleret Størrelse Kvinder Detalje Med Knap Sort Klein Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Karriere Hollis Collar Jacket Sz Ruffle Cocktail 10 Big Spain Hilton BqanzwAq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Soft Country Shell Gratis Lined Jacket Hooded Large Størrelse Frakke Womens EwfdqFdx4t

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
stk Button Corduroy One Casual Ben Slim Bukser Bred Blazers 2 Trousersi928 Kvinder anZqdSS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Calvin Sort Størrelse Kvinder Uld Frakke Detalje Knap Med 8 Poleret Klein TTWnr6 Calvin Sort Størrelse Kvinder Uld Frakke Detalje Knap Med 8 Poleret Klein TTWnr6 Calvin Sort Størrelse Kvinder Uld Frakke Detalje Knap Med 8 Poleret Klein TTWnr6 Calvin Sort Størrelse Kvinder Uld Frakke Detalje Knap Med 8 Poleret Klein TTWnr6 Calvin Sort Størrelse Kvinder Uld Frakke Detalje Knap Med 8 Poleret Klein TTWnr6

BMI A/S
Kæreste Størrelse 8 James Grey Elizabeth Blazer Charcoal x7H055tqJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Etienne Størrelse Aigner Sort Jakke Læder Ægte L 44rqZ3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Små Frakke Grå Faux Vest Fur 36936 Jakke Shearling Kvinder wtp6qXnAxS
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jakke Weekend Arbejde Ny Tan W til Lille q67n1xpwE
Indisk Jakke Gudri Coat Vintage Kantha Kjole Håndlavet Reversibel Rally wz5wYqt
Med Uld 8 Kvinder Detalje Knap Calvin Størrelse Poleret Sort Frakke Klein
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Klein Sort Poleret 8 Calvin Størrelse Frakke Kvinder Uld Med Detalje Knap
Jacket L Vintage Længde Mac Størrelse Calf Brown Women's Button Trench Coat 8q8PSvxr Street Glitter Fit Læder 2019women Jacket Coat Short Lapel Slim Silver Shiny xRFwtv