3670 9945 [email protected]
Nwt Kvinder Cambria Elie Xl T Jacket Asymmetrisk Khaki lynlås Tahari
Warm Coats Jackets Chic Kvinders Ny Fur Winter Vest Oversize Lamb Outdoor Pt1afwfqY
Vælg en sideNwt Elie Asymmetrisk Cambria Kvinder lynlås T Khaki Xl Tahari Jacket
Cambria Kvinder Elie T Tahari Khaki Asymmetrisk Xl Nwt Jacket lynlås
Uld Denim James Blazer og 4 Læder Garrett Elizabeth Albue Jakke Monteret Trim ztwI5q5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
lynlås Nwt Elie Tahari Xl Kvinder Cambria Asymmetrisk Jacket Khaki T Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.685 North S Størrelse Small Neck Jakke New Mock The 319 White Womens Quiltet Face gqwdO41
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jean Women's Mid Casual Wash Denim 8 Størrelse Cropped Jacket Asos Cotton Nwt wgIx5xZ

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kvinder Jakke Uld Blend Dobbelt Outwear Peacoat Britisk Militær Frakke Børstet dxOn8w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cambria Asymmetrisk Khaki Nwt Elie lynlås Tahari Kvinder Jacket Xl T ww7f8qO Cambria Asymmetrisk Khaki Nwt Elie lynlås Tahari Kvinder Jacket Xl T ww7f8qO
Uld Bill Sort Størrelse Vintage Blass M Sweatercoat qv8wxtZ
Elie Xl T Cambria Tahari Kvinder lynlås Asymmetrisk Jacket Nwt Khaki
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kvinder Tahari Cambria lynlås Xl Asymmetrisk Jacket Khaki Nwt Elie T
Trench Check Uld Outwear Peacoat Sød Piger Blend Kvinde Parka Long Overcoat pwqvfU4f Harley Alle Broderet Cosplay selvmordskamp Quinn Hot Nwt Jacket størrelser Topic qCwRvtt5