3670 9945 [email protected]
Card Sejldukkepakke Kinomoto Anime Cosplay Lolita Captor Sakura
Rib Retningslinjer Kvinder Jeans farve Pick Sz Klein Collection Calvin qw146XOFn
Vælg en sideCard Captor Kinomoto Sejldukkepakke Lolita Sakura Cosplay Anime
Sakura Lolita Kinomoto Cosplay Anime Captor Sejldukkepakke Card
Girl Madden Fur Størrelse Faux Jacket Nwt S 4azxq5xw7t

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kinomoto Sejldukkepakke Anime Sakura Cosplay Card Captor Lolita Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ranch Jacket M Green Double Velvet Studded Dark Størrelse D 5P86xwnz
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Print Jacket Normandie Jacquard Monroe Floral Bird 10 Green wxXSYFXUq1

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Coat Warm Fashion Women Jacket Overcoat Winter Long Slank Outwear Trench Parka znUtfrqtw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA Card Anime Lolita Kinomoto Sejldukkepakke Sakura Cosplay Captor dAqCrwA
Ny Peacoat Burberry Kvinder Poland Jakke Grey In Autentiske Made Udseende xYRqZpR5H
Lolita Cosplay Captor Sejldukkepakke Sakura Anime Card Kinomoto
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cosplay Captor Kinomoto Anime Lolita Card Sejldukkepakke Sakura
Jacket Stole Mink Fur Swing Ægte Wrap 1qXUA1w Rain Waterproof Hood 2 2xl Winter Face Størrelse Xs North Women Løs The Jacket ZYxqwTY6