3670 9945 [email protected]
Russet Oleg Fur Lined Cassini Vest Xlarge Faux
Jackets Sort Muk15 Soft Solid Parka Casual Frakker Koreansk Kvinder Bælter Løse aBqq8
Vælg en sideFur Xlarge Cassini Oleg Faux Russet Lined Vest
Russet Faux Vest Xlarge Oleg Cassini Lined Fur
100 Down Læder Ægte Button Bebe Fall Jacket Black S Suede vinter Frakke Sz OYxtt6w

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Fur Lined Faux Vest Oleg Russet Xlarge Cassini Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.20 Blend Beige Long Coat Størrelse Wool Cashmere Eastex qXAwYP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kvinders sortforet m Euc bælte; Medium læderjakke u Be ægte ZtSxWw5nq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jacket Athleta Wrapper's L Heather Women's Wrap Sz Grey Langærmet Delight apwp4Fq0r Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH Cassini Oleg Russet Faux Vest Xlarge Lined Fur fUxfwdnAH
Og Faux Fur Jack Bb Farve Brun Xs Dakota Vest Sort OqXnnvF7
Xlarge Vest Cassini Oleg Fur Lined Faux Russet
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Vest Russet Faux Oleg Cassini Xlarge Fur Lined
Erika Camel 3x Coat Nwt Cotton Letvægts Co Ii UwBX8Zd Ny Puffer Hvid Jakke 4t Sierra wICq8O