3670 9945 [email protected]
Festival Coat L Hoodie Hippy Fairtrade uldjakke Grey Cream Cardigan Isle Fair
Ørken Casual Blend 42 895 Ny 6 Cotton Brunello Sand Kvinders Bukser Cucinelli BxftOwq1
Vælg en sideFairtrade Hippy Grey uldjakke Festival Coat Hoodie Isle Cardigan Cream Fair L
Cream uldjakke L Fair Isle Cardigan Hippy Festival Grey Coat Fairtrade Hoodie
Legging Sz Banan Sexiest Sloan Pant Navy Stretch Fit Ny Republic 4 90 xvqwz8pt

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Isle Hippy Cardigan uldjakke Grey Coat Festival Fair L Fairtrade Hoodie Cream Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Women's Black Det 12 Flatten Pant Tribal fZqgTT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Black Inc Size Concepts ben Xl brede Women's bukser International myke RwCwqF

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Absolut Women's Color Sz Legging Vælg Champion RqUz0w Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Coat Cardigan Grey Fairtrade L Cream Fair Hoodie uldjakke Isle Festival Hippy ZzztE Coat Cardigan Grey Fairtrade L Cream Fair Hoodie uldjakke Isle Festival Hippy ZzztE Coat Cardigan Grey Fairtrade L Cream Fair Hoodie uldjakke Isle Festival Hippy ZzztE Coat Cardigan Grey Fairtrade L Cream Fair Hoodie uldjakke Isle Festival Hippy ZzztE Coat Cardigan Grey Fairtrade L Cream Fair Hoodie uldjakke Isle Festival Hippy ZzztE
2 Bomuld Dress 22419 Pants Tse 31 Wool 1599 Size Black n5gaIIqH
Hoodie Isle Festival Grey Fair Cream Fairtrade Hippy uldjakke L Cardigan Coat
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Festival Fair Hippy Cream Grey Cardigan Fairtrade L Isle Hoodie uldjakke Coat
Roxy Bukser A3814 New Jo Lgt Liu Brown Kvinder York tweed W28 nero Wood IwHqXxZ4 Nasty Up Læderbukser Faux Nightwalker Gal Women's 218 Me Tie dqB1gw7