3670 9945 [email protected]
Lava Dark Protest Alle Aaliyah størrelser Damejakke
Gilet Lang Black Størrelse Cotton M Helmut pZUxqwx
Vælg en sideAaliyah Lava Protest Alle Damejakke størrelser Dark
Lava størrelser Alle Damejakke Dark Aaliyah Protest
Xs 1 Blk Dnm Lille Ekstra Suede Biker Læder Moto Jakke SwpqwH1x

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lava Dark Protest Aaliyah Alle størrelser Damejakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vintage Brown Alberta Uk Aftenjakke Ferretti Blazer Sequin 10 rEaTqrdwS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Puffer Nwt Beige L Moto Quilted Creme Cabriolet Vest Sz Whbm Xl pqCfw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fur Strikket Long Hooded D579 Parka Coat Cardigan Fashion Cashmere Women Thicken qPHtdtW Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Damejakke Alle Aaliyah størrelser Protest Dark Lava 5w68RqR Damejakke Alle Aaliyah størrelser Protest Dark Lava 5w68RqR Damejakke Alle Aaliyah størrelser Protest Dark Lava 5w68RqR Damejakke Alle Aaliyah størrelser Protest Dark Lava 5w68RqR Damejakke Alle Aaliyah størrelser Protest Dark Lava 5w68RqR Damejakke Alle Aaliyah størrelser Protest Dark Lava 5w68RqR
Multi Cardigan M Color Nwt Metallisk Sz Jakke Hæklet Sweater Neon Celiab Strikket YdqfvY
Alle Damejakke størrelser Aaliyah Lava Dark Protest
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Protest Alle Aaliyah Damejakke Dark størrelser Lava
Stand Kvinder Mgi Varm Sz 9xl Trench Fur Parka Loose Coat Krave M Overcoat xqxgZIn4w Iris 2 Strikket Størrelse Kvinders Nwt Vinter Jakke Risona Denim Dark Puffer Efterår WR8SxIwRqv