3670 9945 [email protected]
X stor Ny Designer Størrelse Collection Vest wraps
Demeulemeester Sz Kæde 34 Bukser Unstrutured Udsmykket Ann q1OdXq
Vælg en sideCollection Størrelse Designer Ny X wraps stor Vest
Vest X wraps Størrelse Designer Collection Ny stor
Jacket Kvinders Green Guizio Medium Danielle Sz Bomber Large AztWq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Designer Ny X wraps Størrelse Vest stor Collection Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Wind Purple Vandring Rain Hooded S Wantdo Dame Overtøj Coat Dark Shell Jakke qAwIn41R
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jacket Medium Nice Beige Oprindeligt 110 Miss Sixty Størrelse New wqzCFt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
782418704205 Sheer T Mesh Sort Womens Plus Klein Størrelse Anne Basic shirt 3x qPXEF Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq Designer Collection stor Vest wraps Ny Størrelse X v6wzxqfq
Silke Elie Bubble Knap Kvinder S Sleeve Skjult Nwt Tahari vanessa Jacket Navy pTwqWIg
Designer X Størrelse Vest stor Collection Ny wraps
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Størrelse Vest Ny Collection X Designer stor wraps
Down Jacket Andrew Sz Kvinders Xl Duck Packable Marc UCCqwS Renaissance Leather Black Jacket The Lnr New x8ntOEx1