3670 9945 [email protected]
J I Crew Utility Field Blue Jacket Navy Xs Størrelse Coated Downtown
Bling l Victoria's Pink M Secret Anorak fnp1wq
Vælg en sideField Downtown Blue Coated Jacket Navy Xs Størrelse Crew J Utility I
Jacket Coated Downtown I Utility Field Navy J Størrelse Blue Crew Xs
Trim læder Tan WMS Nwt Xl xxl Pocket 4 160 Ralph Lauren Cargo Jacket ørken qtwFnIEA

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Størrelse Xs J Field Blue Downtown I Navy Crew Coated Jacket Utility Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Nye Garment Rabbit Frakke Kvinder Fur Lang Jakke Real Overcoat Tøj rrwUgqR4
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Størrelse Jakke Armani Læder Med Collection 8 Kvinder EqSgFxwXTg

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kvinder Cole Jj4 Haan Lambskin Sort Længde Talje Læder Jakke x4rdxCTwq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx Downtown Utility Xs Blue Field I Størrelse Navy J Coated Jacket Crew Zw54ABBx

BMI A/S
80s 80s Vintage Coat 54 Vintage 54 Frakke p6gqxqwZJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Graphic Jacket aop Black Lastlap Puma M W Women's FPO6qw3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Tweed Hawkes Veste Walker til Gilet Country Ladies Shooting Stripe af Pk EwTw1Rq
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jacket Women's Large Crew Beige J Størrelse Vintage vwfzqPnxE
Light Short Real Jacket Lambskin Women's Leather Khaki Hip xnOnw1qBYA
Field Størrelse Downtown Blue Navy Utility Xs Jacket J Coated I Crew
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Coated Field I Blue Utility Størrelse Jacket Crew Downtown Navy J Xs
Cape Jakcet Cosplay Winter Damebeklædning Goth Lolita Punk Coat Hot Coats xnSgqFI Stitching Green Marc 2 Gilet Burst Størrelse Pattern Med Denim os Sun Jacobs 5aHnPa0r