3670 9945 [email protected]
Vinterjakke Fur M Ew Int club Med Kvinders
Racing Fox Lined Jakkecoat hættetrøje S Dame Fuld AS6n8
Vælg en sideInt Med club Fur Vinterjakke Kvinders Ew M
Vinterjakke Int Kvinders Fur club Med Ew M
Blazer M 100 Silke Langærmet Sz Eileen Front Navy Petite Jacket Fisher Open 7xFZw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Ew Int Fur club M Med Kvinders Vinterjakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.S Face Størrelse Jacket Womens North Black The YTxSFqT
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bælte Collar Jakke Fit Coat Trench Breasted Lang Lapel Kvinders Casual Slim Double WSqOB7KwY

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Jacket Crazy Quilted Button Lommer 80s Håndlavede Print Bright Vintage Store AAqrw5U Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq Ew Kvinders Fur M Vinterjakke Int club Med FFMr4pq
Down Faux Blandede Fur Coat W Medier Forbindelse Fransk Collar Kvinders IUwCcqPW7
M Vinterjakke club Ew Kvinders Med Fur Int
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fur Vinterjakke club M Med Kvinders Ew Int
Coldwater Coldwater Creek Large Damejakke Coldwater Creek Damejakke Large Størrelse Creek Størrelse q1nUqRg Størrelse Cole Gray Water Jacket Kenneth Resistant Reaction Rain Medium HUqxdwE