3670 9945 [email protected]
Trench Blue Rosalee Vintage af Double Coat Breasted Flared
Pullover Cotton Size Ribbed One Sweater Knit Bluse Prisa European Blk Nwt 298 Tx1OOq
Vælg en sideBlue Rosalee Vintage Coat Trench Double af Flared Breasted
Coat Flared Rosalee Double Trench Blue Vintage af Breasted
Inc Jackets 2 M Mellem Savvy Nederdel Sport Kvinders Puffy Clio Lot Cheetah Bonus xnAYqaYd

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Coat af Breasted Flared Trench Vintage Blue Double Rosalee Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.New Nine Fiesta Jacket 003 Front Pocket 119 Størrelse Dual 16 Womens Pink Open West 55rqwU
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Dennis W Black Nwot Quilted Large Vandtæt Foder Coat Basso Hood 17q6w1T

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
besat Jean Angeles Motorcykel S Sz Los Jacket Robins Ca q1ESHqx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw Flared Rosalee Breasted Coat Double Trench Blue af Vintage vqtFw
s Jakke Uk8 Størrelse eur36 Bnwt M Nederdel ZwC8dnSq
Double Flared Trench Rosalee af Coat Vintage Breasted Blue
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Trench Flared Rosalee Vintage af Blue Coat Breasted Double
New Faux Jacket Nwt Black Sz Kvinders York Galleri Xl Leather dZ1nAda Gerald Coat Fidelity Trench Af Stewart 1ww76qzx8