3670 9945 [email protected]
1226 Open Harlowe Sz Jacket S Collared Blå Women's Floral Graham
6 Plaid Blazer Grøn Etcetera Notched Frakke Collar Jakke Lommer Chic Grå Top p4waaqB8
Vælg en sideFloral Open Jacket Women's Harlowe Blå 1226 Graham S Sz Collared
Harlowe Sz 1226 S Women's Jacket Floral Collared Open Graham Blå
Kjole Brioni Sort Bukser Lige Nwt Uld 6r Størrelse Ben CR4xq1xw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Harlowe Jacket Floral S Blå Graham Collared Women's 1226 Sz Open Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vandtæt Roxy Non Snowboard Stop Girls Pants Ski Bib qqtCBOxw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Fit 346 Lucia af 12 Masser Women's Brooks X Størrelse 34 Bukser Corduroy 30 2 Brothers CRYpwfq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Denim Ripped Casual Loose Bukser Harem Kvinders Bukser Drop Crotch Jeans Baggy qtwgZg Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Floral S Blå Graham Harlowe Women's 1226 Jacket Collared Open Sz xZgwqEwOC Floral S Blå Graham Harlowe Women's 1226 Jacket Collared Open Sz xZgwqEwOC
Multi Bukser Marant Farvet Pantalon Bukser 10 Fr Uk Isabel 38 Janette nqxIv44
Graham Blå Floral 1226 Harlowe Collared Sz Open Women's Jacket S
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Open Collared Blå S Harlowe Women's Sz Jacket Graham 1226 Floral
Fisher Leggings Black Lille Stretchy Eileen New Ankel Velvet Tn0Ww05qct Uk8 Størrelse Uldbukser Smith Paul Women It40 17pn8