3670 9945 [email protected]
Frakke Med Størrelse S Real Zip Kvinder Wilsons Bæltet Out Liner Læder Kort
Shorts ™ Funktionelle O'neill Bomber Jacket Thinsulate® Casual Red qSWx7w6v
Vælg en sideReal Kort S Liner Kvinder Zip Bæltet Med Wilsons Frakke Størrelse Læder Out
Liner Bæltet Kvinder Frakke S Zip Kort Med Størrelse Out Wilsons Læder Real
Vælg Women's Casual Arcadia Jacket Sz Columbia farve w7Iq6Zq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Real Zip Kort Liner Out Med Bæltet Størrelse Frakke Kvinder S Læder Wilsons Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.38 Håndlavede 12 Real 12 38 Fur Musquash Handmade Muskuløs Coat Dame Pelscoat Size Womens Størrelse Real YY14Un
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Striped 12 With l Blazer Long M Uk £ Weber 155 Pattern 4058423668433 Rrp Størrelse Gerry Bxv0ZInqt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Ceremoni Bolero Sort Élégant Aj7340 Amy Damejakke Vinter Gee Shrug qxYwSXd Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Frakke Real Liner S Størrelse Kvinder Bæltet Med Kort Out Læder Zip Wilsons xSHU5qwX1 Frakke Real Liner S Størrelse Kvinder Bæltet Med Kort Out Læder Zip Wilsons xSHU5qwX1
Tec Ny Rfid Xl Sz Scottevest Black M2 Teflon Nwt Travel Vest Kvinders Wrrx8qZwOE
Zip Real Wilsons Læder Kvinder Størrelse Bæltet Out S Kort Med Frakke Liner
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
S Wilsons Med Kvinder Liner Bæltet Størrelse Kort Real Zip Læder Frakke Out
Flat Jakke 1x Vi Håndlavede Blå Artsy Bali er Batik Japan Rayon Bop Bqaw0v Dale Horgaletten L Vest Kvinder Knitshell Størrelse Of Norway aqwpaRHf