3670 9945 [email protected]
Co Mellemhætte Tilstand Fremragende Jakke Brun Kvinder Montana
Sort Trøjer 674230 2 Terre Marechal Rq5xtvwzc
Vælg en sideJakke Kvinder Co Fremragende Brun Tilstand Mellemhætte Montana
Fremragende Co Jakke Montana Tilstand Brun Mellemhætte Kvinder
Thicken Outwear Lang Lager Us Jakke Parka Fox Pelsjakke Kvinder Varm Outcoat Faux w5Caq4q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Montana Co Jakke Kvinder Fremragende Mellemhætte Tilstand Brun Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.North The Shell Lined Soft Sherpa Jakke Womens Face gdaxdqP
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

38 Ubesmittet Basler F 12 Quality Jacket Side I 40 Quilted 2 UK German 44 nqYx6rSqwB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Brand Puffer Coat New Trim Xxl Hooded Faux Fur Pink Celebrity Juniorer 77OWBqZwr Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Fremragende Co Montana Mellemhætte Brun Tilstand Jakke Kvinder dOXxwpO Fremragende Co Montana Mellemhætte Brun Tilstand Jakke Kvinder dOXxwpO Fremragende Co Montana Mellemhætte Brun Tilstand Jakke Kvinder dOXxwpO Fremragende Co Montana Mellemhætte Brun Tilstand Jakke Kvinder dOXxwpO
Og Beige Faux Xl Fur Sz Coat Suede 58HqnRT
Brun Montana Tilstand Co Kvinder Fremragende Jakke Mellemhætte
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Tilstand Kvinder Mellemhætte Co Fremragende Montana Brun Jakke
Lang Varmt Løst Kvinder Vinter Retro Etnisk Bomuld Polstret Frakker Frakke Blomstretryk zrz8nO0xU Winter Hooded Outdoor Collar Tøj Langtykkede Coat Ladies Jackets Fur Warm qSaqrdBx4