3670 9945 [email protected]
Zip Sorority Up Bubble Vestjakke Sigma Gamma Rho
Mørkebrun Jacket Hook Cape Top C46 Fur Faux OAqxBZB
Vælg en sideGamma Sorority Bubble Rho Up Vestjakke Sigma Zip
Sigma Sorority Zip Gamma Vestjakke Up Rho Bubble
Med Fur Collar Jacket Aftagelig Fox Down pzCx1nwqz

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sorority Bubble Up Rho Sigma Zip Gamma Vestjakke Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.lange parka Damer tykke slanke maxi outwears ned varme puffers frakker jakker duck EgqH7S
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Warm Womens Overcoat Fur Outwear lynlås Jacket Lapel Original Mink Luxury rrxSqdO

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Sister Jackets 946367 Bluexmulticolor Paul 38 Coats Joe F6wqAAT Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Gamma Sorority Zip Vestjakke Rho Bubble Sigma Up dTEPwd Gamma Sorority Zip Vestjakke Rho Bubble Sigma Up dTEPwd
Red Cabi Fall Jacket Ny Designer Winter Ladies Ow0axqXnOg
Vestjakke Gamma Sigma Bubble Up Rho Zip Sorority
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Rho Up Vestjakke Bubble Gamma Sorority Sigma Zip
Maje Mercure 36 Bomber Jacket Størrelse Satin 71HC7q Jacket Fox Xxsmall Petite Ladies Junior ~ Blue Perfect Fur Mist Muskrat Coat wwSqRX8ax