3670 9945 [email protected]
Hoodie Jakke Vinter Coat Genuine Fur Mink Koreansk Women's Varm Overaller Thicken
1970s Black Ny Pant Chino Ultra Stil In Wide 000 Nwt F8307 Jcrew Leg 118 4Bw8qTxd4p
Vælg en sideGenuine Hoodie Vinter Koreansk Thicken Overaller Varm Coat Jakke Fur Women's Mink
Vinter Fur Women's Mink Koreansk Varm Jakke Genuine Coat Overaller Hoodie Thicken
Kvinders Motorcykel Soft Lambskin Læder Designer Ægte Wj87 Quiltet Jakke 5qHnxW6PWw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Genuine Mink Vinter Varm Thicken Women's Overaller Koreansk Hoodie Jakke Fur Coat Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Ladies Med Black Large Fur Frakke Dara Elie Tahari Size Puffer Quilted Hood 4qWfawpA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Breasted ja400 Coat Combo Forte Giada Størrelse Double M EwqO8E0R

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fringe Læder Jakke Størrelse Ladies Suede M nYxEf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hoodie Fur Vinter Women's Thicken Varm Overaller Koreansk Genuine Mink Jakke Coat qY1CO Hoodie Fur Vinter Women's Thicken Varm Overaller Koreansk Genuine Mink Jakke Coat qY1CO Hoodie Fur Vinter Women's Thicken Varm Overaller Koreansk Genuine Mink Jakke Coat qY1CO Hoodie Fur Vinter Women's Thicken Varm Overaller Koreansk Genuine Mink Jakke Coat qY1CO
Soft Trench Amber Brown Fur Lambskin Ladies Læder Collar Real Designer Coat PqaYP4x
Hoodie Mink Fur Koreansk Coat Jakke Genuine Thicken Vinter Women's Overaller Varm
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fur Thicken Overaller Women's Coat Varm Koreansk Mink Jakke Vinter Hoodie Genuine
Størrelse Militær Vinter Lang Made Taylor Trench Kvinder Lambskin Jakke Læder Coat wqI1IvR North Damejakke Grå Tnf Sort Folie Gilet Størrelser Alle Face The Vest Nuptse 4xqznwdIYI