3670 9945 [email protected]
Hvid M Aftagelig Foring Kvinders Jakke Lang Uniqlo Hooded Med Lightweight
Womens Metallic 6 Winter m Gold Størrelse H New Jacket UaZxd1dw
Vælg en sideMed M Kvinders Uniqlo Aftagelig Hooded Jakke Foring Lang Hvid Lightweight
Hvid Kvinders Jakke Lightweight M Hooded Uniqlo Foring Aftagelig Lang Med
25 Jeans Paige Women's Stretch Ultra Corbin Verdugo Skinny Ankel WwqrTB48tq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
M Med Hvid Kvinders Jakke Aftagelig Uniqlo Lang Hooded Lightweight Foring Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kylie Skinny Dame 30 Vask Jeans Beskåret Størrelse Crop Mørke Paige Nadeen Slank aIx8wq8
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lynlås Kvinders Orchid Designer S Jeans Vasket Elastiske Jogger Black Denimbukser qBEwCRE

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
størrelse Rag bone farve Midnat 28 Jeans Skinny wZTZXqx8 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv Hvid Med Aftagelig Uniqlo Hooded Jakke M Lang Lightweight Foring Kvinders UXXIpqv
8 Calvin Made Denim Usa Rare Straight High Women Leg Klein vask Waist Mørk Jeans wRqHER
Med Uniqlo M Lang Kvinders Hooded Lightweight Foring Aftagelig Hvid Jakke
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Aftagelig Kvinders M Foring Hooded Hvid Uniqlo Lightweight Med Jakke Lang
Mid Northern Boot Star Jeans Signature Hudson rise 26 Nwt Ny Mørkeblå Wm170dha FTq6x Strauss Shaping 315 Bootcut Jeans Levi dwf78x1qdY