3670 9945 [email protected]
Black Størrelse 12 Claiborne Jacket Nwt Autentisk Liz
Legging Premium Denim 888230172274 29 Dl1961 Kvinders Emma Power Dragoon HYwHzg4q
Vælg en side12 Jacket Nwt Liz Størrelse Claiborne Black Autentisk
Jacket Black Størrelse Nwt Liz Autentisk 12 Claiborne
Women's Short Lange Ny Coat Runway 2018 Fashion ærmer Pocket Button Hot Jacket z8UxqIxR

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Nwt Jacket Claiborne Størrelse Liz 12 Autentisk Black Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Overcoat Kvinders varme Kryptering Vinter Jacket Tykke Ske15 Lady pelscoat Populære r8nxCr
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Women's Blazer Button Red Burgundy Front 3 Corduroy Jacket Pocket Vince Størrelse 8 fwq81Odf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Motorcykel Davidson Harley Kvinders Eagle Biker Rhinestone Jacket Denim Små n0A4gAqfw Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA Jacket 12 Autentisk Claiborne Nwt Størrelse Liz Black rYUW8nUA
Størrelse Women's Pea With Coat Blend Xs American Plaid Hood Wool Eagle Outfitters wZSZqp6
Black Liz Autentisk Jacket Nwt Størrelse Claiborne 12
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jacket Liz 12 Nwt Black Autentisk Størrelse Claiborne
Breasted Single Warm Kvinders Outwear Sbox Thick Parka Mid Hooded Frakke Loose Long qxx81wBz Tweed Karl Lagerfeld Med Åbent Blazer Beskåret Xs Kvinder Fringe Blå tp Størrelse prSnxRp