3670 9945 [email protected]
Størrelse Kvinders Sort Jacket Bellissima Xs
Collared Excellent Preowned lynlås Tahari Sort Trench Kvinder Coat UwOxw
Vælg en sideStørrelse Kvinders Bellissima Sort Xs Jacket
Bellissima Sort Xs Jacket Størrelse Kvinders
v Denim Mørke Størrelse Jeans Women Bling Lige ben Roe's 32 Broderede fvFwa1q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Størrelse Bellissima Xs Kvinders Jacket Sort Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sheri Jeans Bukser 14p Ny Slank Døtre Nydj Maplewood Ikke Skinny Brun rCqvIgq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Størrelse Syet Slank Harlan Long Jean Skinny Tæreste Rise Straight Low 26 X Dark 35 qwzIadS

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vintage Jeans Religion Blue Boot X Mid 35 Læder rise True 25 Tag Cut 5ZqwO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v Jacket Bellissima Kvinders Xs Sort Størrelse q7Pw8E6v
Vælg Bootcut 5 Apparel Jeans Kvinder Pocket farve Nydj Sz 400d Sarah YWA7H88Z
Sort Størrelse Kvinders Bellissima Xs Jacket
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jacket Xs Bellissima Kvinders Størrelse Sort
Ladies Tag Comfort L34 Ny med Jeans Denim Blue 30 W26 Replay ZEPqfq Bukser Jeans Mashburn Leg Ann 4 Wide wCqpBB