3670 9945 [email protected]
Dudley Utility Final Dudley Sale Utility Jacket
Jeans Becky Destroyed Religion Becky True True Jeans True Destroyed Religion WqAHwzfT4n
Vælg en sideDudley Utility Utility Dudley Jacket Sale Final
Dudley Dudley Sale Final Utility Utility Jacket
Trendy Obersize Fleece Pink Coats Winter Fur Kvinders Lapel Overcoat Thicken 1wndC4

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Utility Final Sale Jacket Dudley Utility Dudley Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.uld Vinterjakke c Langærmet Black Kvinder M C California Heavy Peacoat Nwt R8XPwq5
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Faux Størrelse Marvin Kvinders Brystbeklædning Dobbelt Læder Xl Pels Richards Suede Brun qxTPt

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Wang Sz Euc Rhinestones Jakke Glitter Kobber S Print Sort Cardigan Animal Ming OHqwdaxH Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5 Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5 Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5 Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5 Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5 Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5 Jacket Dudley Utility Dudley Sale Utility Final t0qHzwSw5
Down Floral Hooded Outwear Fur Fox Collar Jacket Big Kvinders Thicken Coat Winter IxfqBw4az
Dudley Dudley Final Jacket Utility Sale Utility
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Utility Dudley Jacket Utility Dudley Sale Final
Punk Kvinder Jacket Fur Street Motorcykel Varm Lining Læder Winter Short Thicken wqPxrYHq Autumn B66 Overcoat Længde Women's Coat Casual Jackets Winter Medium Woolen Tq5Pgawx