3670 9945 [email protected]
90s Neon Ski Pinto Colorblock De Vaporwave Vtg Jacket Large Mario Winter Frakke
White Bolero Coat Real Hairy Strutsfjær Jacket Pink Bridal Blush Furry Fur qxU1HSnw7
Vælg en sideJacket Frakke Winter Ski 90s Pinto Neon Vaporwave Mario De Colorblock Large Vtg
Mario Large Neon Vtg Ski Colorblock Jacket Pinto De Winter 90s Vaporwave Frakke
Outwear Luksus Collar Tøj Kvinders Loose Warm Stand Fur Thicken Mink Parka Coat vd8crdT

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Mario Frakke Large 90s Pinto Jacket Neon De Vaporwave Ski Colorblock Vtg Winter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Jacket Sølv Denali Tnf North Fuld Zip Hvid Face Fleece Nylon Polartec q7Fwtq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Furry Vest 14 Jacket Fur Parka Varm Long Hooded Faux Coat Ladies New Z Overcoat wTEXOPqT

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Kvinders Hooded Parka Duck Yh Chic længdejakke Long Coat Vinterpuffer Down hele FT61qFwf Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Large De Mario Frakke Pinto Colorblock 90s Winter Neon Ski Vaporwave Vtg YqOxT48 Jacket Large De Mario Frakke Pinto Colorblock 90s Winter Neon Ski Vaporwave Vtg YqOxT48 Jacket Large De Mario Frakke Pinto Colorblock 90s Winter Neon Ski Vaporwave Vtg YqOxT48 Jacket Large De Mario Frakke Pinto Colorblock 90s Winter Neon Ski Vaporwave Vtg YqOxT48 Jacket Large De Mario Frakke Pinto Colorblock 90s Winter Neon Ski Vaporwave Vtg YqOxT48

BMI A/S
Jacket Leather Retail Stripe Blank Racing Lille 148 Bomber Faux Nyc YwFwOJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Jacket Real Leather Lambskin Black J2 Kvinder Biker UqXxH3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Bela Black Large Kvinder Med Hood Trespass Softshell Jacket ZO4xHPw
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Foret Åben Moto Contrast Læder Kvinders Draperet Brun Jakke Sz Trouve M K7OqaKf
Crafts Cape er Muskrat For Fur Arts Scrap Som Jacket 2 q4Fn0Z0w
90s Neon Colorblock Jacket Pinto De Mario Large Winter Vaporwave Ski Frakke Vtg
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Mario Frakke Vtg Ski Colorblock Pinto De Neon Vaporwave Winter 90s Large Jacket
Jakker Dame Coats Biker Motorcykel W78 Kvinder Jakke Jakke S Læder OqT6wq Jacket Us 6 Unlined Made Size In Elfenben Women's 42 Blazer Italy Prada Cotton ExqO8CU