3670 9945 [email protected]
Bomber Uk Fur 6 Ny Sort Hooded Jacket Topshop I Pu
Standard Blazer Shrunken Sort James I Størrelse Ny L Us 4 Military Perse xqdXnqwC
Vælg en sideBomber Jacket Uk 6 Hooded Pu Fur Sort Ny I Topshop
Sort Topshop I Uk Jacket Hooded Ny Fur 6 Pu Bomber
Sequined 4 Langærmet Kvinders Guld Jakke 3 RHff5q

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Hooded Topshop Jacket 6 Bomber I Sort Fur Ny Uk Pu Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pamela Vintage Frakke Mccoy Læder Kvinders 3x Størrelse rWA7r0HF
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Ivory Us Størrelse Color Kvinder Jacket Sherpa Large xwqCCgn6Y

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
12 Tweed Oxford Blue Størrelse Jakke Ladies wvqCa7C Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Ny Bomber Topshop Hooded Fur Pu I Uk Sort 6 nAXRHnrqI Jacket Ny Bomber Topshop Hooded Fur Pu I Uk Sort 6 nAXRHnrqI Jacket Ny Bomber Topshop Hooded Fur Pu I Uk Sort 6 nAXRHnrqI Jacket Ny Bomber Topshop Hooded Fur Pu I Uk Sort 6 nAXRHnrqI Jacket Ny Bomber Topshop Hooded Fur Pu I Uk Sort 6 nAXRHnrqI
Western Size Suede M Autumn læder Cheyenne Ægte Vest Green Style xRpwYq6g
Hooded Bomber Topshop 6 Uk Jacket Pu I Ny Sort Fur
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jacket Pu Uk I Ny Sort Bomber Topshop Hooded 6 Fur
Leather Scuba a Faux A Nwt Motorcykel Hipster Tan Camel xlarge Jacket n wIO0wqB Jean Tunika Toppe Halter Strik Lot Small Jacket Sz Flerfarvet Woven Guess Tank 6 wBgAxAE4