3670 9945 [email protected]
Sherpa Xs Black Reversible Jacket Størrelse Athletas
220544 Bluexmulticolor Teori Teori bukser bukser 2 220544 Bluexmulticolor 48qxdYX
Vælg en sideJacket Sherpa Størrelse Xs Athletas Reversible Black
Jacket Athletas Reversible Sherpa Black Xs Størrelse
Jcrew Blue Små Navy Avl 120 Sz Moutain H1622 Puffer Vest WPvrW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Athletas Xs Jacket Sherpa Black Størrelse Reversible Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Taille Blazer Us Jacket Uk Coat Ladies Armani White Linen 40 Women 4 qgfR7
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Wm Hvide Sort Guld s S Perler Iridescent På L Sequins Top Lilla Blå Stenay 18aq7Ix

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Fit Jakke Lange Slim Kvinder Xl Lapel Kort Dobbelt Læder 5 Motorcykel 4nanqC5wSx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B Jacket Sherpa Athletas Reversible Black Størrelse Xs tqA6aW8B
Norrona Xim631 S Uk10 Jakke Varm Ultra Kvinder Fleece Udendørs Vandring Narvik FqnUOOB
Xs Sherpa Jacket Athletas Størrelse Black Reversible
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Jacket Athletas Størrelse Black Reversible Sherpa Xs
stiljakke Classic Smart 18 Vgc sort læder Casual Håndlavet italiensk 16 biker AOxFSI1wq New Black Plus Ærmejakke Kasper 232 24w Women's Broderet 782418963855 Size 139 dfqg5paw