3670 9945 [email protected]
Jacket Med Hole Denim Frakke Single Breasted Rippet Women Jeans Big
Casual Leather Black Kvinders Jacket Biker dqXFqw41
Vælg en sideBig Denim Hole Med Breasted Jeans Frakke Women Jacket Rippet Single
Frakke Single Big Denim Jacket Women Jeans Rippet Hole Breasted Med
Nuværende Skinny Jean Blue Sz Chip 23 Valsede Elliott Den rqCTrwx

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Breasted Denim Rippet Hole Jacket Jeans Single Big Med Frakke Women Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bcf78 Dark J Jeans Leg Vintage Cigarette 198 Blue Brand Women's Rrp 25 Nbw Størrelse £ 0nBqT60
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Pink Skinny Super Gf 42 Størrelse Low 28 Ferre Jeans Rise Hot Z4Tn7Cgxqw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
24 Distressed Jeans White kæreste 88882765286 X Rag Bone awqPzPY Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A Jacket Single Denim Big Frakke Med Hole Breasted Rippet Women Jeans t84wxCq4A
I Leg Vintage Black All Straight Ava Jeans Saints Beskåret Rigid Women's wqq0ATR1
Breasted Single Jacket Med Jeans Women Big Frakke Hole Rippet Denim
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Big Women Rippet Denim Single Breasted Hole Jeans Jacket Frakke Med
28 Swim Sz Legging Jeans Ag Absolutte Adriano Skinny Midnight Den Goldschmied xqAa81 Stig Flap Signature Kvinder Bootcut Sz Knap Hudson Pckt 25 Nwot Mørkeblå Lav nY1IqcWFw