3670 9945 [email protected]
Størrelse Zara Læder Jacket Biker Xl
Ny Moto med Msrp 149 Tag Vince S Sort Camuto Asymmetrisk i Vest 50 Størrelse xqAxfwUra
Vælg en sideLæder Zara Jacket Størrelse Biker Xl
Størrelse Jacket Læder Biker Zara Xl
Kvinder Læder Soft Jakke Wj483 Motorcykel 100 Lambskin Ny Biker Ægte PC5daCq

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Læder Størrelse Biker Xl Jacket Zara Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Xl S M Tilpas Størrelse L Hvid Kvinder Jakke Lammeskind Motorcykel Læder Biker Xxl vqaOC
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Affliction Jakke Sort Størrelse Jackets Vand S Kvinder z7xqPfHwx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Down Hooded Womens Jacket Small Cypress Størrelse Kjus Grøn 36 qpwtzOO Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq Jacket Størrelse Zara Læder Biker Xl xaYwCHSq
Furstenberg Xs Bianca Von Lam Fur Diane Vest ZU67Wvqvw
Xl Biker Zara Læder Jacket Størrelse
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Læder Zara Jacket Xl Biker Størrelse
Stilfuld Ægte Kvinder Læder Biker Jakke Motorcykel Wj 99 Lambskin 6OZdwqx5Z Jacket Red Størrelse Jeans Valentino 999 aBxqOqnS