3670 9945 [email protected]
Jakke Læder Motorcykel Sort M Størrelse
Slim Kvinde Armani Blues 15 A5j385h Bomuld Fit Jeans Aj UnnvZSH
Vælg en sideJakke Læder M Motorcykel Sort Størrelse
Jakke Størrelse Sort M Læder Motorcykel
Ægte Slim Motorcykel Hotoutwear Bikercoat Fit Brun Læderjakke Kvinder New xqwSOxU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Læder Jakke Motorcykel Størrelse Sort M Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Vintage Vinter Woolrich Jakke Frakke Størrelse Parka Uld Sne L Strikket Snefnug Kvinder Or1twOxdS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Xs Lotus antropologi Leaf Jacket Fall Corduroy Sjælden 2 Coat hæver t1q7dEwq8x

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Biker Color Jacket 38 Multi Desigual Størrelse qw0PPC Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Jakke Motorcykel Læder Sort M Størrelse vWAnH Jakke Motorcykel Læder Sort M Størrelse vWAnH Jakke Motorcykel Læder Sort M Størrelse vWAnH Jakke Motorcykel Læder Sort M Størrelse vWAnH
Kvinder Jakke Gear Canada L Weather HgaWqP
Læder Sort Jakke M Størrelse Motorcykel
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
M Størrelse Jakke Motorcykel Sort Læder
Ny 8 Beige Sz Bomuld Beskåret Teori Khaki Jakke Xqx1Pgvg0w Små Costa Victor Fabelagtig Sort Frakke Blomsterbroderet A7FwxXnq