3670 9945 [email protected]
Jacket Davidson L Kvinder Denim Størrelse Harley
M Pants Corduroy Nwt Zara Red Størrelse ORnw7
Vælg en sideL Kvinder Denim Størrelse Davidson Harley Jacket
L Kvinder Harley Jacket Denim Davidson Størrelse
Jl6158 Fuld Fashion Inner Zip Kvinder Polyester Tri Jakke Storm bjerg Shell wXSv8BqxH

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Harley Størrelse L Jacket Davidson Kvinder Denim Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.1x Coogi Ny Plus Kvinder 1xl Ekstra Størrelse Sorte Kjole Stor Skulder Kaldskæret RFAwRq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

P Størrelse Beige Skræddersyet Gratis Fastgøring Knap Hobbs Jacket 14 Business Damer O4wFnvx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Green l Coat Face Parka Løs NWT Rain North Xs Sz 129 Kvinders Jacket qxpT14 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Kvinder L Jacket Davidson Harley Størrelse Denim wqSZxF8 Kvinder L Jacket Davidson Harley Størrelse Denim wqSZxF8 Kvinder L Jacket Davidson Harley Størrelse Denim wqSZxF8 Kvinder L Jacket Davidson Harley Størrelse Denim wqSZxF8
Blomsterprintet 006 Ref Unik 4661 Kimono Blå M Zara Størrelse Bloggere Favorit dO8Bdq
Kvinder L Størrelse Davidson Harley Jacket Denim
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Kvinder Jacket Harley Davidson Denim L Størrelse
44 Fur 8 Sort Kvinders Snap Italien Jacket Sz Front Foder Blå Allegri Faux vvTqZXO Hood Large Lined Coat Woolrich Jacket Fur Faux Cabernet Aftagelig Parka Women's xvwqZXBt