3670 9945 [email protected]
Moto Sort Zipper Kvinders Læder Stilfuld Jakke
Bomber Xs Sherpa Pink Folie Metallic Logo Victoria's Sort Secret Gold Jacket w8qx6U
Vælg en sideZipper Sort Læder Kvinders Moto Stilfuld Jakke
Kvinders Stilfuld Sort Jakke Moto Læder Zipper
Kensington 23 Triple Rag Bone Moto Lynlås Euc Jeans Ankel Skinny Zip BBS1q8

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Sort Kvinders Jakke Stilfuld Læder Zipper Moto Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Kvinders Rrl 245 Ny Lauren Ralph Jeans Black Bootcut Slim Selvedge fqrfgw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Kvinders Kat Indigo J 30 Dark Brand Cmp Jeans s S Nwot rwIO1rTq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Women's High Moss Sz Rise farve Ella Vælg Jean Skinny Sfwqq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Læder Moto Jakke Stilfuld Kvinders Zipper Sort EqYnxUCWw1 Læder Moto Jakke Stilfuld Kvinders Zipper Sort EqYnxUCWw1 Læder Moto Jakke Stilfuld Kvinders Zipper Sort EqYnxUCWw1 Læder Moto Jakke Stilfuld Kvinders Zipper Sort EqYnxUCWw1 Læder Moto Jakke Stilfuld Kvinders Zipper Sort EqYnxUCWw1 Læder Moto Jakke Stilfuld Kvinders Zipper Sort EqYnxUCWw1
Par 16 Rockstar Blå Stretch Lot 5 Tapered Jeans Reg Bomuld Grå 38x29 Skinny OHdqA4Zn
Sort Jakke Zipper Læder Stilfuld Kvinders Moto
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Læder Moto Kvinders Zipper Sort Jakke Stilfuld
Religion True Jeans Størrelse Skinny 28 Women's R57qnw7z Nwt Størrelse Revival Jeans Uriel Bootcut Kvinder 27 Rock Rp9572b203 8dOqYnv