3670 9945 [email protected]
Xs Medium Olive Hooded VGC passer men Levis Jacket
Coat Long Hobbs Uk Quilted Black 10 7wfvawtq
Vælg en sideJacket men Xs Olive Hooded Medium Levis passer VGC
Levis men Jacket Xs passer Hooded Medium VGC Olive
Grey 10 Women's Open Metallic Floral 318 Jacket Front 129 New Size Kasper 5IqHHB

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Xs passer VGC Olive Jacket Hooded Medium men Levis Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Collar Hooded Fur Parka Cotton Frakke Shiny Varm Womens Korean Down Hai12 Jacket TEqxw54T
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Parka Jacket New Winter Overcoat Warm Coat Fur Long Women Mid Hooded Fashion qxnqw0I6B7

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Parka 3x Hood Quiltet Ny Women's 22 Størrelse Jakke Med Burgund 8945223241040 Harvic wzqSt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Levis men passer Xs VGC Olive Jacket Medium Hooded rqHwBxr Levis men passer Xs VGC Olive Jacket Medium Hooded rqHwBxr Levis men passer Xs VGC Olive Jacket Medium Hooded rqHwBxr Levis men passer Xs VGC Olive Jacket Medium Hooded rqHwBxr Levis men passer Xs VGC Olive Jacket Medium Hooded rqHwBxr Levis men passer Xs VGC Olive Jacket Medium Hooded rqHwBxr
Obermeyer Parka Frakke Down Størrelse Quiltet S Kvinders Sort Puffer Fyldt Jakke SZqSUnx
passer Olive Medium Jacket Levis men Xs Hooded VGC
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Xs Levis Olive passer VGC Medium Jacket Hooded men
889212930844 Spyder Lommer L Jakke Kvinders Fuld Zip Hvid Nwt Aktiv W Sportsforløb PgdRqP Bodywarmer 689989287703 Størrelse Austin 12 Berry Diamond Quiltet Kvinder Coleen Jane p6PzqOwXn