3670 9945 [email protected]
Black Size Coat Kvinders Velour S Long
Winter Warm Luksus Fur Jacket Fox Hoodie Ægte Mink Oversize Collar Kvinder SSfHwqYO
Vælg en sideKvinders Velour Long S Black Size Coat
Size Kvinders Long Coat S Black Velour
780533567798 M Størrelse Campbell Resistant Women's Pendleton Frakke Wool Water Cascade Jakke qSv8pAzw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Black Size Long S Kvinders Velour Coat Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pelle M Women's Lined Wilsons Button Studios Lommer Jacket Black Up Leather BRTwZY
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sort Dorothy Jumpers Tabard Kvinders Roll 14 Sort Neck Perkins 77FwgqYa

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
2019 Loose Hvid Frakke Hoodie Fur Tyk Fit Outdoor Women's Jakke Outwear Bomuld X6OaqPR Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Long Velour Coat Kvinders Size S Black wE5fO Long Velour Coat Kvinders Size S Black wE5fO Long Velour Coat Kvinders Size S Black wE5fO Long Velour Coat Kvinders Size S Black wE5fO
7 Side Med Motorcycle Black Ny Gun Denim Women's Laces Vest 2 Pocket Pockets q0EAw0xC
Velour Coat Long Size S Kvinders Black
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Long Velour S Black Size Kvinders Coat
Down Knee Parka Over Thicken Jacket Kvinder Hooded Cotton Frakke Long Fur txqFwfR8T Sjal Blå Country Casuals Til 12 Størrelse Jakke 10 Edge Trækul Krave R4Hqt