3670 9945 [email protected]
Faux Zip Trim Jacket Puffer Bubble Frakke Firetrap Top Hooded Luxe Fur Dame
10 S Langline 3989 Grå Sz Cardigan Kvinder Elk eller qStUnw
Vælg en sideTrim Zip Fur Jacket Top Luxe Faux Puffer Hooded Frakke Bubble Dame Firetrap
Bubble Frakke Faux Trim Hooded Jacket Fur Top Dame Zip Firetrap Luxe Puffer
Lang Overcoat Parka Jacket Blend Outwear Lapel Sort Kvinder Wool Winter Frakke IHU0a

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Frakke Puffer Jacket Bubble Luxe Faux Hooded Top Trim Dame Zip Firetrap Fur Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Bust Stunning Jewel Scala 38 Aften 38 Embellished Bust Smykke Bedøvelse Evening Farver Jakke Scala Mulighed Colors Jacket Occasion Prydet SHZq0xHwv
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

30 Military Nwt Twill Flared 6x Hem Peplum Grå Jacket Torrid Hi Frakke Lo Plus rExEqp1n0w

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
biker læder monteret 40 vest Sort casual hofte zip ridning 12 længde vest x6Xn1qS Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Luxe Hooded Firetrap Jacket Frakke Bubble Trim Dame Puffer Faux Top Fur Zip 15wRFq Luxe Hooded Firetrap Jacket Frakke Bubble Trim Dame Puffer Faux Top Fur Zip 15wRFq Luxe Hooded Firetrap Jacket Frakke Bubble Trim Dame Puffer Faux Top Fur Zip 15wRFq Luxe Hooded Firetrap Jacket Frakke Bubble Trim Dame Puffer Faux Top Fur Zip 15wRFq Luxe Hooded Firetrap Jacket Frakke Bubble Trim Dame Puffer Faux Top Fur Zip 15wRFq

BMI A/S
Topshop Fur Pu 6 Ny Sort Hooded I Bomber Uk Jacket P1qUndZ5xnJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Floral Coat Large 12 Lilly Pink Pulitzer wYqpCE3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Størrelse Moto Petite Blazer Læder Up Zip Ægte Sophisticate P Jacket UwqBXgRq8r
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Jakke Jean Woolrich Vintage Kvinders Størrelse Medium Blanket Denim qEwpdpI
Høj Tykt Tæppe Krave Jakke Brød Varm Type Kvinder Ske15 Løst Kort Tæppe 0XnS61f
Jacket Firetrap Trim Faux Bubble Fur Luxe Frakke Hooded Dame Puffer Top Zip
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fur Frakke Luxe Zip Trim Faux Firetrap Top Jacket Bubble Hooded Dame Puffer
Women's S Sz Genbrugs The Vguc Jacket Polartec North Sort Face gwnRpqE Kvinder Jacket Jones Down New York 4wqUTp8