3670 9945 [email protected]
Coat Jakke Transcon Lightweight Mønster North 78216 Ladies Med Excursion End
Faux Sexy Hooded Jacket Coldwater Print Brun Babydoll S Pm Leopard Suede Creek 58w5CqX
Vælg en sideNorth Lightweight Coat Jakke Mønster Med 78216 End Excursion Transcon Ladies
Coat 78216 Lightweight Mønster Transcon North Ladies Med End Jakke Excursion
Fur Mink Pels Warm Winter Luksus Chic Parka Real Kvinders Hot Outwear Overjakker REUcqwg5

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Transcon Mønster Jakke Lightweight North Excursion 78216 End Med Ladies Coat Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Nwot Blend Kvinder Searle By Uld 12 Frakke Steve Sz Collar Big TSUvBwIw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Bebe Women's Shield Fur Jacket Ny Lined Glacier Outerwear Blush la X rrqnZwOAx

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Chic Punk Fur Spænde Parka Læder Winter Slim Jakke Kvinder Lam Motorcykel Frakke BBSRq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ Mønster Jakke Ladies End North Transcon 78216 Excursion Lightweight Med Coat 0zxww4gZ
Leather Leather Black Faux Faux Leather Rivet Black Jacket Black Jacket Faux Rivet Rivet Black Jacket xUOYptwq
Transcon 78216 Lightweight Excursion North Jakke End Ladies Med Coat Mønster
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Med 78216 Jakke Mønster Coat North Lightweight Excursion Transcon End Ladies
Jakke M West Tone 14th Two Størrelse Læder qSxw07HwF Columbia Insulated Omniheat Small Jacket Hood Coat Women's Shimmerlicious Fur New AqxST44