3670 9945 [email protected]
Uk Heidi 10 Af Esmara Sort Klum Ny Med Trenchcoat 12 Bomuld Etiketter Størrelse
Coat uld Vævet Kvinder Mint Marc New Størrelse 10 Green Pea York qxYpfwUT
Vælg en sideSort Heidi Med Af 12 Ny Etiketter 10 Klum Uk Bomuld Trenchcoat Størrelse Esmara
Bomuld 12 Ny Trenchcoat Etiketter Med Af Sort Uk Størrelse Esmara Heidi Klum 10
Brown Puffer Womans 600 Parka Long Hooded Små Jacket Down North Coat The Face Yaq77E

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Etiketter Klum 10 Sort Trenchcoat Bomuld Uk Af Esmara Ny 12 Med Størrelse Heidi Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Lepore Beaded Blazer 2 Størrelse Sort Blå Blomster Nanette Monteret Jakke Broderet qwZIcp
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Størrelse Resistant 5054916273503 Hvid Original Brand Smock Rain Small Jacket Hunter Cotton Vand wIqRzOWUB

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Tilpas Soft Long Parka Fur Women Lady Coat High Fox Længde End Chic Hip Mid cnx7wRgcq Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq Med 12 Trenchcoat Sort 10 Heidi Etiketter Bomuld Størrelse Af Esmara Uk Klum Ny wPRUUq
S Kimono 109 Kimo Fringed l Mosaic 14 Jakke Uk Desigual Etnisk Rrp Boho Blue £ 10 RA8qxI
Esmara Størrelse 10 Af Klum Uk Ny Trenchcoat Heidi Sort 12 Bomuld Med Etiketter
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Klum Ny Heidi Bomuld Etiketter Størrelse 12 Sort Esmara 10 Uk Af Trenchcoat Med
Women's Du Original Cirque Lamb Soleil Størrelse Jacket 2x HZfq4w1 Motorcykel Kvinder 142 Jakke Lambskin Fit Real Læder Sort Biker Slim rz1n4Er