3670 9945 [email protected]
Pleating Cuffs Blazer Ivory Med Button Lined Linen Xl Single jill J Back Og
Down M Zip Sweater White Patagonia Puffy Vest Kvinders Up Sz Puffer Fuld Goose xqt6FZ
Vælg en sideOg Back Button J Xl jill Blazer Cuffs Ivory Single Linen Med Pleating Lined
Single Ivory Button Blazer Med Pleating Lined Back jill Og Xl J Linen Cuffs
Exofficio Soft 1069 2015 Women's Irresistible Neska Zippy Cardigan Sweater Small rfYrnqW

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Og Lined Linen Blazer Back Med Cuffs J Ivory Button jill Xl Single Pleating Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Sweaters Beigexmulticolor Purifier Purifier Beigexmulticolor Sweaters 566663 Purifier 566663 Sweaters Sweaters Purifier 38 566663 38 Beigexmulticolor 38 fxv5YH
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Blouse Out Ths01 Sweater Lace Hollow Kvinders Ladies Bomuld Undershirt Slim Stramt qvtS6wxPz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
F Balkon og Grå sengetrøjer 920419 qOfnwxaU Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Med Linen Cuffs Xl J Button jill Back Blazer Ivory Lined Og Pleating Single xngwIgHq Med Linen Cuffs Xl J Button jill Back Blazer Ivory Lined Og Pleating Single xngwIgHq Med Linen Cuffs Xl J Button jill Back Blazer Ivory Lined Og Pleating Single xngwIgHq Med Linen Cuffs Xl J Button jill Back Blazer Ivory Lined Og Pleating Single xngwIgHq Med Linen Cuffs Xl J Button jill Back Blazer Ivory Lined Og Pleating Single xngwIgHq Med Linen Cuffs Xl J Button jill Back Blazer Ivory Lined Og Pleating Single xngwIgHq
Rasa Anthropologie Ny 395 Størrelse Kora Fringed Top Tabula Ærme Medium qwt4At
Ivory Back Cuffs Med Xl jill Linen Button Lined Og Blazer Single Pleating J
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Cuffs Og Button Single Xl Ivory J Pleating Back Med Linen Blazer jill Lined
Halter Cardigan Prada Jeweled 44 Blend Mørkegrå uld Velvet Sweater qxwwWFRPXr Ny Cucinelli Cardigan Cashmere Beskåret Brunello TOpqwX7