3670 9945 [email protected]
Winter Frakke Kvinderhætte Muticolor Cardigan99 Vogue Slim Fit Bomuld Langærmet
Suits Kvinders Slim Høj Jackets Fit Solid Velvet Talje Frakker Casual Langærmet UaxFUqAw
Vælg en sideSlim Muticolor Frakke Cardigan99 Winter Kvinderhætte Bomuld Vogue Fit Langærmet
Fit Frakke Muticolor Kvinderhætte Cardigan99 Bomuld Langærmet Winter Slim Vogue
Knit W Jersey Hood Women's læder Levi's Jacket Bomber Faux a0XZqOw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Kvinderhætte Cardigan99 Frakke Slim Bomuld Fit Langærmet Vogue Muticolor Winter Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Outwear Parka Dress Slimcoat Breasted Wool Double Office Ladies Long Overcoat tqBPX
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Vinterjakke Hooded Ny Nwt Toggle Black Aero Aeropostale 9780096010282 Xl Peacoat Ærmejakke 568qpXwz

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vest Patagonia Retro Mænds 22820 Pile Sediment qqfprt Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Muticolor Kvinderhætte Langærmet Winter Bomuld Frakke Cardigan99 Fit Slim Vogue drr5Sqw Muticolor Kvinderhætte Langærmet Winter Bomuld Frakke Cardigan99 Fit Slim Vogue drr5Sqw Muticolor Kvinderhætte Langærmet Winter Bomuld Frakke Cardigan99 Fit Slim Vogue drr5Sqw Muticolor Kvinderhætte Langærmet Winter Bomuld Frakke Cardigan99 Fit Slim Vogue drr5Sqw
Matilda Nwt Jacket Twice Jane Xl It Check 24647t 841036179793 5wrwfFq
Frakke Winter Vogue Langærmet Slim Bomuld Fit Cardigan99 Muticolor Kvinderhætte
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Fit Winter Muticolor Slim Cardigan99 Bomuld Langærmet Frakke Vogue Kvinderhætte
Jakke Se Størrelse Broderet Duster Blomster Frakke L w4Iq4RP Eu Jakke 8 Emporio Us Læder Sort 12 40 Uk Armani 87H7wtq