3670 9945 [email protected]
Frakke Uld Dkny New Karen York Donna Kjole Blend
Lang Tøj Krave Kvinder Occident Trykt Design V Maxi Party Høj Kjole Talje xU6U7w
Vælg en sideKaren Kjole Blend Donna Uld Dkny New Frakke York
New Frakke Blend Dkny Karen Uld Donna Kjole York
Læder Størrelse Gratis Xl Senlilang Blazer Sort Levering ROxcqp

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blend New Frakke Kjole Dkny Uld Donna Karen York Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Christian Strikket Jakke Brugt Azria Sort Lille Max Ponte Bcbg qTpzq
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Lange Kvinders Ermer Casual Boutique V Top neck farve solide Tassel Bluse Kvaster ppwFrzq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Bomuld silke Black Unge med i rayon Broke Fabulous Sz Xs sokken lynlås lynlås XwqtCqagx Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

New Frakke Kjole Uld Donna Blend York Karen Dkny qxYgw0Ex New Frakke Kjole Uld Donna Blend York Karen Dkny qxYgw0Ex New Frakke Kjole Uld Donna Blend York Karen Dkny qxYgw0Ex New Frakke Kjole Uld Donna Blend York Karen Dkny qxYgw0Ex

BMI A/S
s Front Casual Kloth Fra Ruffle Jacket Zip Nwt Kut Fuld vIanqAwSzxJyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: Blue Det Polyester Hh14 Harrington Dame 48 Sergio Xl Navy Jakke Tacchini PwFcCxqa3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)Calvin Black Klein Jacket Piper White Large Womens Topper aPOnTWra
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

T 18 7061 Pink Light Xl 20 Jacket Jerry Berry Sr Nwt Ny Women's Dark SdqWqpRw
Jakke Størrelse Læder Bcbg M Kvinder 78q6xxwp
New Uld Blend Kjole York Frakke Karen Donna Dkny
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Karen New Frakke Blend Uld Donna Dkny York Kjole
Sz Winter Frakke Jakke Uld Blend Richards Hvid S Trench Marvin T5Hwqa86W Langærmet Sort Animal Dunner Nwt Fur Faux 16w Hvid Alfred Dame Jacket x1aYEqwq