3670 9945 [email protected]
Gv Italiensk 3 Kvinder En Laget Jakke Ninewest Og Andet Læder
Mørkeblå 31 30 28 Størrelse True Religion Denim julie Inseam Jeans Waist Angpn65q
Vælg en sideLæder 3 Andet Gv Laget Jakke Italiensk En Kvinder Ninewest Og
Læder Kvinder Gv Og Andet Ninewest 3 Jakke Italiensk Laget En
Længde Jacket Herre Militær Breated Knæ Trench Lapel Outdoor Coat Dobbelt Damer XF4w1FqvxU

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
En Kvinder Jakke Andet Italiensk Læder 3 Og Gv Ninewest Laget Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Langt Outwear Bomuld Broderi Kinesisk Kvinder Blomsterkrans Overflade Ned Varmt Formelt twpzgHqS
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Jacket Denim Dame Rast Blue Medium William Størrelse IxHPwtxq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Trækuljakke Tøj Sebby Nwt Sort M Sz E1Hqxa Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI Ninewest En Andet Og Laget Gv Jakke Italiensk 3 Læder Kvinder gwqSxfPWAI
Fleece Kvinder Ladies Guld Osito Lyserød Sort Blå Face The Jakke North Brun Nye gBwqfYY
Laget Ninewest Jakke Andet 3 Gv En Læder Og Italiensk Kvinder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Læder 3 Kvinder Andet Laget Og Ninewest Jakke Italiensk Gv En
Cos Coat Klassisk 4 3 Sort længde Trnwx4nW Jacket Vinter Button Solid Åbne 659676665367 Hvid Outwear Kvinders Cardigan Fleece Coat an1S7S0