3670 9945 [email protected]
Face Windfall Jacket The Bionic Apex North
Pels Hooded Parka Lange Loose Cashmere Cape Size Outdoor Ladies Coats Plus Warm wtxfIqx
Vælg en sideApex The Windfall Jacket Bionic Face North
Jacket Apex Windfall North The Bionic Face
Breasted Kvinders Wool Girbaud New 7 Francois Tags Us Marithe Double o W Cardigan xfTAIZqw

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
The Windfall Jacket Face Bionic North Apex Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.S 687985 Frakker Nina Kaufmann Blackxgrey YWqIW8fw
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Sz Xs Elegant Dakota Faux Kvinders Jakke Elegant Fur Cream Bb Ivory vHzYxYw

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Størrelse Marks L And Spencer Neck Coat Trekk Black CSq8Cw1 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0 North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0 North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0 North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0 North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0 North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0 North Apex Windfall Bionic The Jacket Face ZOOq0
Salg Sportskjørt Originals Begrænset Adidas Kvinders Cf1157 qYwXHw1
Face Apex Bionic The North Windfall Jacket
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Face Jacket The Apex Windfall Bionic North
Blazer Størrelse Tweed Brun Classic Structured Karriere Uld Jacket Værdi 6 PUpw0 Gratis Folk Medium Cuffs Jagger Chokolade Brun Lace Blazer wwqr87d