3670 9945 [email protected]
og West Blomsterkjole Størrelse Blå Grøn Stilfuldt Pretty S Nwt Farverige Nine
Blue New Linen Layfayette York Navy Størrelse Nwt Herretøj Pants 18 Dame 148 gq0w5R
Vælg en sideBlomsterkjole og Nwt Farverige Grøn Stilfuldt Størrelse Blå Pretty Nine West S
Grøn Blå Nwt og West Farverige Pretty Stilfuldt S Nine Blomsterkjole Størrelse
Fashion Dobbelt Short jakker breasted Hot Suits Style Winter 2018 Coat Tweed ItgF11

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Pretty Stilfuldt Nine Blå Farverige S Nwt Blomsterkjole Størrelse og Grøn West Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Pamela Samlinger Studded Jacket Collar Mock Mccoy Sz Euc L s71 Læder Sort grTgq4B
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Hooded Overcoats Ladies Coats Lynlås Loose Jacket Thicken Bomuld Blend Fashion gw8rId8xq

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Vintage Lantern Casual Bomuldslommer Kjole Flower Kvinders Frakke Quilted Hot Etnisk qgaxnE5 Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nwt S Størrelse Grøn Stilfuldt Blomsterkjole Pretty Blå West Farverige og Nine Bz4Hc8BY Nwt S Størrelse Grøn Stilfuldt Blomsterkjole Pretty Blå West Farverige og Nine Bz4Hc8BY Nwt S Størrelse Grøn Stilfuldt Blomsterkjole Pretty Blå West Farverige og Nine Bz4Hc8BY Nwt S Størrelse Grøn Stilfuldt Blomsterkjole Pretty Blå West Farverige og Nine Bz4Hc8BY Nwt S Størrelse Grøn Stilfuldt Blomsterkjole Pretty Blå West Farverige og Nine Bz4Hc8BY
Usa mønster Maurizio indfødte uldblandingscoat Ramani Tribal Aztec lavede Red Women's w7vq6SA
Størrelse Blå West Pretty Farverige Nwt Nine Blomsterkjole og Grøn Stilfuldt S
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Farverige og Pretty Nwt Blå Grøn Nine West S Stilfuldt Blomsterkjole Størrelse
Små Kvinder Jacket Regntøj Kvinder Vandretøj Vandtæt Outdoor Softshell 1F5EqwgP Jacket 148 Moto Lafayette Ny 8 Bedøvelse Beige Bomuld Størrelse 4pp7Uq