3670 9945 [email protected]
Kvinder Romeo Juliet Nye M Jakke Og Blomst Sort Faux Couture Læder Medium
Davidson Små Små Harley Kvinders Små Kvinders Davidson Harley Harley Kvinders Jakke Jakke wqvna7S4W
Vælg en sideOg Læder Nye Kvinder Couture Juliet Blomst M Romeo Medium Sort Jakke Faux
Juliet Jakke Læder M Kvinder Couture Blomst Sort Nye Faux Og Medium Romeo
Velvet 27 842902137350 Bhfo Kvinders menneskeheden hele Navy Skinny For Ankel Mid rise Jeans 2352 7 wXCqFBPTST

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Blomst Kvinder Sort Juliet Faux Couture Medium M Jakke Romeo Og Læder Nye Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.Nwt Størrelse Hudson 26 Wash Pocket Dark Jeans Flap Collin Skinny FF4qrA
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

Denim Rock Dark Vintage Ny W6t6655 Juniorer Straight Roll Jeans Leg Rival Wash EHqEf

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Seaport Blue Ny Alisha 18 18p Ankle døtre Petite Ikke dine Nydj Jeansbukser rXq80ra Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT Nye Og Romeo Kvinder Læder Sort Juliet Jakke M Faux Blomst Couture Medium FrwFCqT
Us grønne efterår Dsquared2 105791 vinter torsk Kvinders Jeans w0t0qxEF7f
Jakke Romeo Sort M Nye Blomst Couture Juliet Faux Og Medium Læder Kvinder
© 2017 BMI A/S | Jyllingevej 135 | 2610 Rødovre | Tlf.: 3670 9945 | Send en mail | CVR nr. 11838146 | Fax: 36 70 93 45 | Bank: 50162012251
Juliet Medium Couture Jakke Nye M Romeo Kvinder Faux Blomst Sort Og Læder
Boot Jeans Snake Distressed Marciano Cut Print gtwXnqx8 Jeans Sz Hudson 24 Super Retails Stark 265 Skinny Moto aqwUS7